
26172-55-4
26172-55-4 01/ Kazon kosmetik mahsulotlar, shampun va konditsionerlarda keng qoʻllaniladigan ajoyib bakteritsiddir va mikroblarning koʻpayishiga toʻsqinlik qiluvchi konservantdir. Ushbu mahsulot xalqaro miqyosda tan olingan xavfsiz, samarali va keng spektrli konservant bo'lib, tarkibida og'ir...
- Mahsulotni tanishtirish
26172-55-4
Kazon kosmetik mahsulotlar, shampunlar va konditsionerlarda keng qo'llaniladigan ajoyib bakteritsid bo'lib, mikroblarning ko'payishini inhibe qiluvchi konservantdir. Ushbu mahsulot xalqaro miqyosda e'tirof etilgan xavfsiz, samarali va keng spektrli konservant bo'lib, unda og'ir metallar mavjud emas. U bakteriyalarni va turli mikroorganizmlarni samarali ravishda inhibe qilishi va yo'q qilishi mumkin va sezilarli korroziyaga qarshi ta'sirga ega. 150ppm konsentratsiyasida u bakteriya o'sishini butunlay inhibe qilishi mumkin. 125ppm konsentratsiyasida xamirturush va mog'or o'sishini butunlay inhibe qilishi mumkin.
Kazon ikki faol komponentning aralashmasidir: 2-metil-4-izotiyazolin-3-bir (MIT) va 5-xloro-2-metil{5}}izotiyazolin{ {6}}bir (CMIT) va samarali keng spektrli antibakterial vositadir. Kason kuchli biologik faollikka ega, bu bakteriyalarni inhibe qilishi va bakteriyalarni o'ldirishi mumkin. Bu mahsulot fermentatsiyasi, mog'or, buzilish va bakterial infektsiyalardan kelib chiqqan ortiqcha bakteriyalar muammolarini hal qilishi mumkin. Bundan tashqari, shilimshiq ustidan penetratsion ta'siri tufayli u nafaqat kosmetika va yuvish vositalarida, balki sanoat sterilizatsiya muhitida, dastgoh sovutgichlari, bo'yoqlar va boshqalarda ham qo'llanilishi mumkin. Bu keng tarqalgan ekologik toza "yashil mahsulot" fungitsidi va yuqori qo'shimcha qiymatga ega bo'lgan jadal rivojlantirishga arziydigan mahsulotdir.
Izotiazolinon birikmalari yangi, keng spektrli va samarali oksidlanmaydigan fungitsid bo'lib, u eng tejamkor korroziyaga qarshi fungitsidlardan biridir. Ular xamirturush, zamburug'lar, gramm bakteriyalar, anaerob bakteriyalar, suv o'tlari va boshqalarga yaxshi inhibitiv ta'sir ko'rsatadi. Ular to'qimachilik, qog'oz ishlab chiqarish, neftni qayta ishlash, kosmetika, tozalash vositalari, neft konlarida suv quyish, kanalizatsiya tozalash va boshqa sohalarda keng qo'llaniladi. sterilizatsiya va korroziyaga qarshi ishlov berish uchun.
Pure Kasong is a colorless transparent liquid, while industrial Kasong is usually an aqueous solution. Due to the different impurities, it has a light yellow to amber appearance, a mild odor, a relative density (20/4) of 1.19, a viscosity (23) of 5.0 MPa. s, and a freezing point of -18~21.5 ℃, pH3.5~5.0, It is easily soluble in water, low-carbon alcohols, and ethylene glycol. The optimal pH value for use is 4-8, When pH>8, barqarorlik pasayadi. Xona haroratida bir yil yoki yarim yil davomida 50 daraja saqlanganda, faollik juda kam kamayadi. Yuqori haroratda saqlansa, faollik pasayadi. Anion, katyonik, ion bo'lmagan va turli xil ionli emulsifikatorlar va oqsillar bilan mos kelishi mumkin.
Issiq teglar: 26172-55-4, Xitoy 26172-55-4 zavodi
Sizga ham yoqishi mumkin







